Hulp gevraagd

Wij zoeken mannen/vrouwen om de ouderraad te versterken:


Taakomschrijving:

Je werk bestaat uit het mee organiseren, uitvoeren en evalueren van activiteiten zoals de sprookjestocht, receptie eerste communie, sint-maarten;...

Je woont vergaderingen bij na de werkuren waarin onderwerpen besproken worden die een grote groep van kinderen aanbelangen. Je neemt klusjes voor je rekening die uiteindelijk bijdragen tot een beter leerklimaat voor onze kinderen.

En .. je bent een aanspreekpunt voor alle ouders met kinderen op onze school indien deze problemen ervaren waarmee ze zelf niet goed bij de school durven aankloppen.


Jouw profiel:

Je wil graag een beetje van je vrije tijd in een oudervereniging steken. Je bent gemotiveerd en kan ook heel goed anderen mee op sleeptouw nemen. In een vergadering durf je voor je mening uit te komen. Je bent een teamspeler en wil helpen een activiteit te organiseren.


Ervaring:

Niet, nodig, we zijn ervan overtuigd dat motivatie en een goede teamgeest voldoende is om de ouderraad te vervoegen.


Helpende handen … om af en toe een handje toe te steken


Taakomschrijving:

De oudderraad organiseert tal van activiteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de sprookjestocht, receptie eerste communie,, sint-maarten,... Bovendien helpen we ook o.a op de schoolfeesten, grootouderfeesten,... Je werk bestaat er in om een handje toe te steken tijdens één of meerdere van deze activiteiten.


Jouw profiel:

Je hebt een beetje vrije tijd over. Tijdens deze momenten wil je je engageren voor de school en onze kinderen.


Ervaring:

Niet nodig, wij zijn ervan overtuigd dat je met een beetje goede wil bergen werk kan verzetten.


Hoe aanmelden?

Spreek één van onze leden aan of stuur ons een mailtje (sintmartinusschoolouderraad@telenet.be).

 © ICT-coördinator 2014